MYROUGE  © 2012  • DISCLAIMER

DISCLAIMER

OWNERSHIP

Alle foto's op deze website zijn eigendom van de desbetreffende fotograaf of van myRouge Visagie & Hairstyling. Downloaden, (her)gebruiken en/of verspreiden van de foto's is dan ook alleen toegestaan na de uitdrukkelijke toestemming van de fotograaf.

 

Mocht je in contact willen komen met één van de fotografen of een vraag hebben omtrent het geplaatste materiaal, stuur dan een bericht via de CONTACT pagina.

 

Mocht je bezwaar hebben tegen of opmerkingen hebben over (een deel van) het geplaatste materiaal, stuur dan eveneens een bericht.

 

PRIVACY

Persoonlijke gegevens, die worden ingevuld bij het versturen van een bericht vanaf de website, zullen enkel worden gebruikt om persoonlijk  contact op te nemen, wanneer dit nodig is. Op geen enkele wijze zullen deze gegevens worden gebruikt voor marketing doeleinden of worden doorgegeven aan derden.

 

CREDITS 

Uiteraard ben ik blij en trots om te hebben kunnen werken met iedereen, die heeft geholpen om de mooie resultaten te bereiken, die op de site te zien zijn. Daarom doe ik ook mijn uiterste best om een ieder bij naam te noemen en zo mogelijk te linken naar desbetreffende websites. Omdat de content van de site regelmatig kan veranderen, kan het (tijdelijk) voor komen, dat foto's van fotografen of modellen getoond worden, die (nog) niet genoemd zijn. Of andersom. Mocht je geplaatste namen of content ongepast vinden, neem hierover dan contact met mij op.

 

~ Nancy ~