MYROUGE  © 2012  • DISCLAIMER

FOTOSHOOT

BRIDAL

WORKSHOPS

Is een fabuleuze look alleen voor celebrities weggelegd? Ik vind van niet. Iedereen heeft iets moois in zich. En het is mijn missie dat bij je naar boven te halen.

 

In een uitgebreide sessie dompel ik je onder in een wereld van sensationele visagie en betoverende hairstyling. En dat alles vastgelegd op de gevoelige plaat. Hét bewijs dat ook jij kan schitteren.

 

Voor een standaard fotoshoot trekken we zo'n 3 uur uit. Hiervan is de helft voor de visagie en hairstyling. De andere helft is voor het maken van de foto's. Maar niets staat vast en alle wensen zijn bespreekbaar.

 

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Natuurlijk wil je er op je allermooist uit zien als je gaat trouwen. Maar op zo'n spannende dag staat je hoofd er nauwelijks naar om hier zelf aan te beginnen. MyRouge neemt dit graag voor je uit handen en legt jou lekker in de watten, voordat je wordt opgehaald door jouw bruidegom.

 

Je bruiloft is natuurlijk jouw dag en daarom staan jouw wensen centraal. Ruim van tevoren doen we samen een try-out en kijken we naar welke visagie het beste voor jou werkt. Op de dag zelf kom ik bij je langs en zorg ik voor je make-up en style je haar. Desgewenst kunnen ook gasten in mijn stoel plaats nemen.

 

Iedereen is anders en zo ook de wensen en ideeën. Neem daarom gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of offerte. Alles is bespreekbaar!

Heb je altijd al willen weten hoe je een Smokey Eye moet aanbrengen bij jezelf? Of heb je geen idee hoe je een makkelijke, leuke make-up doet voor je naar je werk gaat?

 

Bij MyRouge zijn verschillende workshops mogelijk, zodat je die leuke, chique kantoor-look zelf kunt zetten en het je nog tijd scheelt ook!

 

De volgende kant-en-klare workshops zijn beschikbaar:

 

~ Chique Office

~ Fresh & Natural

~ Smokey Eye // Glamour

~ From Day to Night

 

Workshops worden voor 6~10 personen aan huis gegeven. Met een leuk presentje voor de gastvrouw, natuurlijk.

 

Privé workshops voor maximaal 2 personen kunnen worden gegeven in mijn salon.

Neem contact met mij op voor meer informatie.